Teoriprøve

Teoriprøven tar du på datamaskin på en trafikkstasjon. Du trenger ikke bestille time til dette; trafikkstasjonen har drop-in, og en kan møte opp mellom kl 09:00 – 13:00 man/ons/fre. Teoriprøven må være bestått før førerprøve kan bestilles.

I de klassene du må kjøre opp i kan du ta teorien 6 måneder før du er gammel nok til å ta førerkort i denne klassen. I de klassene det bare er teori (feks moped) må du vente til du er 16 år. Før du kan ta teoriprøve må du ha levert søknad om førerkort og fått den godkjent. Du søker på www.vegvesen.no. Når du møter fram til prøve må du ha med deg godkjent legitimasjon. I forbindelse med teoriprøven må du passere en synstest. Til alle spørsmålene på teoriprøven er det satt opp flere svar. Bare ett svar er riktig på hvert spørsmål og du setter kryss for det. Du må svare riktig på 85 % av alle oppgavene for å bestå prøven.

Bøker får du kjøpt hos oss. Lykke til!

Desk

 

Åpningstider

10:30 - 17:00
10:30 - 16:00
10:30 - 15:00

Obligatorisk opplæring

Det er idag 4 trinn man skal igjennom på veien til førerkortet. Disse trinnene har noe obligatorisk innhold og noe som er basert på egeninnsats.

Siste nytt

Vi tilbyr kjøreopplæring både med manuell og automat