Sommeren 2020

Centrum Asker Trafikkskole AS

Sommeren 2020

Kontoret holder sommerstengt i perioder i juli, men vi leser e-post og svarer deg på disse. Timer og kurs kan du enkelt bestille på vår bookingkalender. Lærerne våre kjører alt de kan både med alle som ble avlyst da vi måtte holde stengt og nye elever som har kommet. Av denne grunn er mesteparten av juli full, men vi hjelper deg gjerne i august. Vi ønsker en fin og smittefri sommer til alle - hold avstand til andre både som gående og kjørende!

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn