Bestilling av førerprøve

Centrum Asker Trafikkskole AS

Bestilling av førerprøve

Statens vegvesen informerer ikke lenger trafikkskolene om når det legges ut nye førerprøver. De legger nå ut prøver til ulike tider på døgnet flere ganger per uke.

Vi har derfor ikke mulighet til å yte service med å bestille for deg og du må prøve å bestille denne selv. Du logger deg inn på Din side på vegvesen.no, går til førerkort og Timebestilling, velg Viken og Billingstad trafikkstasjon. Hvis det finnes ledige prøver kommer du til en kalender og bestiller dato og klokkeslett, bekrefter og sender inn. Du får en bekreftelse med en gang hvis du har lykkes. Prøv å bestille på ulike tider på døgnet – plutselig finner du en prøve!
Viktig at du gir oss beskjed med en gang slik at vi kan reservere bilen vår til deg. Det kan selvfølgelig med denne løsningen skje at du bestiller til en dato og tid hvor bilen ikke er ledig, men vi skal gjøre alt vi kan for å få til ledig bil til deg. Pass på at det er minst 3 dager mellom din siste obligatoriske opplæring og førerprøven og vi anbefaler deg å sikte mot 0930, 1150 eller 1235 av klokkeslett :)
Sjekk gjerne datoen for når din vandel ble godkjent. Denne er kun gyldig i 6 mnd og du må regne deg fremover. Hvis den utløper før må du ringe Vegvesenet og be de sende den til fornyelse pga lang ventetid på førerprøver.
Lykke til - og husk å gi oss beskjed så fort du har fått bestilt!

Flere nyheter

Smitteverntiltak hos oss

Les mer

Verv en venn eller flere - gjerne alle du kjenner!

Les mer

Økning i smittevern/ increase in virus protection measures

Les mer

Førerkort for tilhenger?

Les mer

Ventetid på kjøretimer, obligatoriske kurs og førerprøver

Les mer

Praktisk prøve (oppkjøring)

Les mer

Teoretisk prøve

Les mer

Skolereglement

Les mer

Trafikant i mørket - obligatorisk kurs i mørkeperioden

Les mer

Lang ventetid på førerprøver

Les mer

Finansiering

Les mer

Vis alle

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn