Trafikant i mørket - obligatorisk kurs i mørkeperioden

Centrum Asker Trafikkskole AS

Trafikant i mørket - obligatorisk kurs i mørkeperioden

Obligatorisk Trafikant i mørket (mørkekjøring) 

Vi kjører kurs flere dager i uken på høst- og vinterhalvåret. Sees vi i mørket? 

Gjennomfører du grunnkurs i perioden 1.november til 15. mars må du delta på Trafikant i mørket for å få grunnkurset godkjent.Tar du trafikalt grunnkurs utenom denne perioden, må du gjennomføre Trafikant i mørket påfølgende høst/vinter. Når Trafikant i mørket er gjennomført vil det ikke være noen tidsbegrensning på beviset. Trafikant i mørket idag er en demonstrasjon hvor eleven sitter på i kjøreskolebilen, den tar litt over 2 klokketimer og foregår på kveldstid. Det er kun kjørelærer som står for kjøringen og elevene observerer. Vi anbefaler å ha på varme klær da den praktiske delen foregår utendørs. Vi kjører kurs flere dager i uken hver uke i vinterhalvåret.

Hvis du ikke har gjennomført mørkekjøringsdelen, vil retten til å øvingskjøre være tidsbegrenset til sommerhalvåret. Dette vil framgå av beviset.

                                                                                    

 

Ta kontakt

Adresse

Bankveien 11

1383 Asker

669 02 550

info@centrum-asker.no

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker centrum-asker.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn