Trafikant i mørket - obligatorisk kurs i mørkeperioden

Centrum Asker Trafikkskole AS

Trafikant i mørket - obligatorisk kurs i mørkeperioden

Vi kjører kurs flere dager i uken i høst- og vinterhalvåret. Sees vi i mørket? 

Trafikant i mørket består av teori og demonstrasjon hvor eleven sitter på i skolebilen. Det tar litt over 2 klokketimer og foregår på kveldstid. Det er kun trafikklærer som står for kjøringen og elevene observerer. Vi anbefaler å ha på varme klær da den praktiske delen foregår utendørs. Det er ikke tillatt å øvelseskjøre hverken privat eller ved en skole mellom 1/11 og 15/3 uten Trafikant i mørket.

 

                                                                                    

 

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn