Centrum Asker Trafikkskole AS

Vi hjelper deg gjerne på veien til førerkortet

Vi følger oppfordring om hjemmekontor noen dager i uken, men du når oss på telefon og e-post. Alle timer kjøres, men vi har begrensninger på kurs frem til 11/4-21 foreløpig.
Smittevern - DITT ansvar: Du kan IKKE møte til timer eller kurs hvis du er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon, feber, hoste eller tungpustethet. Du MÅ stille med maske og sprite deg før timen starter. Alle timer må starte på kontoret
Smittevern - VÅRT ansvar: god håndvask/spriting pålegges alle ansatte og elever før og etter hver time, berøringsflater i bilen vaskes mellom hver elev, berøringsflater i skolens lokaler vaskes regelmessig og hyppig. Både du og vi holder avstand

Våre siste nyheter

Økning i smittevern/ increase in virus protection measures

Kjære elev! Vi følger Statens vegvesen og NAF sine rutiner og ber om at alle møter til timer og kurs med maske heretter. Vi minner også igjen om at du enten må vaske hendene eller sprite de før timen din starter.

Les mer

Smitteverntiltak hos oss

Vi unngår direkte kontakt, men hilser deg med et smil Vi passer på å holde god avstand til hverandre der det er mulig Betaling skjer kontaktløst via Vipps eller nettbank.

Les mer

Lang ventetid på førerprøver

Kjære elev! Det er dessverre lang ventetid på førerprøver nå og dette skyldes først og fremst pandemien. Alle skoler gjør så godt de kan med å bestille, men det er altfor få prøver tilgjengelig.

Les mer

Kommende kurs

Centrum Trafikkskole på Instagram

Kontakt oss

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden.Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn