Skolereglement

Centrum Asker Trafikkskole AS

Skolereglement

Velkommen til føreropplæring - vi vil gjøre vårt beste for et godt samarbeid! Ved oppstart har du kanskje valgt lærer ut fra andres anbefalinger eller blitt tildelt en fra skolens side. Det er viktig for oss at kjemien stemmer så vær derfor ikke redd for å komme med tilbakemeldinger.

Kjøretimer/Praktisk opplæring Kjørebevis må alltid medbringes - både ved skole og privat. Dette er enten beviset fra Vegvesenet for gjennomført TGK eller moped/lett-motorsykkelførerkort. Dersom dette ikke medbringes kan kjøretimen ikke lovlig gjennomføres. Det er viktig å overholde bestilte timer. Vi sender deg gjerne sms-varsel dagen før din kjøretime. Den som øvelseskjører med deg hjemme har mulighet til å være med på kjøretimene.

Avbestilling må gjøres senest ett virkedøgn før timen starter. For mandagstimer må avbestilling være hos oss innen 1500 fredagen før. Obligatoriske temaer har syv virkedøgns avbestillingsfrist. Gjøres avbestillingen senere enn dette, må du betale for timen i sin helhet. Ved sykdom kan fremvist legeerklæring godkjennes/være gyldig fravær dersom lærer får beskjed innen timen/kurset starter. Sykemelding må leveres kontoret innen 7 dager. Lærer og elev har begge 15 min gjensidig venteplikt etter at timen har begynt.

Betaling Opplæringen skal betales samtidig som den skjer. Vi har ikke mulighet til å gi kreditt. Du kan betale med kort på kontoret. Vi kan også sende faktura på epost fra vårt elevsystem i forkant. Dersom du er under 18 år må du oppgi epostadresse til foresatt.

Skolen vil ikke la deg gå opp til praktisk prøve/førerprøve dersom du ikke er à jour med betaling. Eventuelle kostnader/gebyrer i forbindelse med at den praktiske prøven ikke blir kjørt tilfaller eleven.

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn