Centrum Asker Trafikkskole AS

Vi hjelper deg gjerne på veien til førerkortet

All opplæring går som normalt, men det er fortsatt ventetid på timer og oppkjøring. Bruk ventetid til å øvelseskjøre :)
Smittevern: Du kan IKKE møte til timer eller kurs hvis du er syk. Du MÅ sprite/vaske hender før timen starter og bruke munnbind. Alle timer må starte på kontoret. Både du og vi holder avstand for sikkerhets skyld

Våre siste nyheter

Smitteverntiltak hos oss

Vi unngår direkte kontakt, men hilser deg med et smil Vi passer på å holde god avstand til hverandre der det er mulig Betaling skjer kontaktløst via Vipps eller nettbank.

Les mer

Bestilling av førerprøve

Statens vegvesen informerer ikke lenger trafikkskolene om når det legges ut nye førerprøver. De legger nå ut prøver til ulike tider på døgnet flere ganger per uke.

Les mer

Verv en venn eller flere - gjerne alle du kjenner!

Vi har fast vervekampanje - hele året! Vår beste markedsføring er fornøyde kunder som forteller videre om sine gode erfaringer hos oss. Vi er så glade for at du vil fortelle dine venner om oss at vi gir både deg og vennen din en GRATIS kjøretime dersom den du verver starter å kjøre hos oss.

Les mer

Kommende kurs

Centrum Trafikkskole på Instagram

Kontakt oss

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden.Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn